nieuws

Hotelbediende wil 11 miljoen dollar van filmacteur

Horeca

Een hotelmedewerker uit New York eist een enorme schadevergoeding van 11 miljoen dollar van de Australische acteur Russel Crowe. De hotelbediende, Nestor Estrada, werd met een telefoon en vaas bekogeld door Crowe en liep daarbij een hoofdwond op.

Crowe onstak begin juni in woede toen hij vanuit zijn hotelkamer zijn vrouw in Australië probeerde te bellen. Toen hij geen verbinding kon krijgen, gooide hij de telefoon naar Estrada. Later gevolgd door een bloemenvaas. Estrada liep daarbij een snee in één van zijn wangen op. Beveiligingscamera’s legden het voorval vast.

Estrada wil nu 11 miljoen dollar zien van Crowe. Wanneer Crowe akkoord gaat met het bedrag, dan trekt Crowe zijn aanklacht tegen de filmacteur in. Mocht het toch tot een rechtszaak komen, dan kan de acteur de toegang tot de VS worden ontzegd. Ook is het mogelijk dat hij de bak indraait.

Reageer op dit artikel