nieuws

KHN zet rendementsproject nieuw in de markt

Horeca

Koninklijk Horeca Nederland (KHN) zet haar rendementsproject opnieuw in de markt. De Horeca Ondernemers Academie moet vanaf deze zomer horecaondernemers meer bieden dan de Stichting Hoger Rendement Horeca.

Het verschil tussen zit ‘m in extra’s, meldt projectleider Hans Leenhouts van KHN. Zo is er nu het Rendement Plus!-programma met individuele begeleiding door een collega-ondernemer. Deelnemers kunnen nu kiezen uit verschillende modules: individuele begeleiding inclusief professionele workshops, alleen begeleiding of alleen workshops.

‘Stichting Hoger Rendement had het imago dat mensen bij ons kwamen, wanneer het slecht gaat. We zijn echter de sportschool die gezonde ondernemers nog fitter wil maken. Met de nieuwe organisatie bieden we meer. Begeleiding, training en workshop moeten voor betere rendementen zorgen. Naast startende ondernemers zijn ook de stabiele en bekende zaken van harte welkom. Zo heeft deze week een grote discotheek, met een miljoenenomzet, zich aangemeld ’, aldus Leenhouts.

Deelnemers krijgen voor het deelnamebedrag van 1.755 euro de garantie dat ze binnen een jaar hogere rendementen halen. Zo niet, dan wordt het bedrag teruggestort op de rekening van de deelnemende ondernemer. Nieuw is ook het uitgebreide aanbod van ééndaagse ondernemerstrainingen. Alles om omzetverbetering en kostenverlaging te behalen. Verder worden beginnende ondernemers gewezen op slimme starttips en verdiepen ondernemers zich via masterclasses in de aspecten van het ondernemersschap, verkoop en inkoopbeleid.

Reageer op dit artikel