nieuws

Koningin zoekt lakei via jobssite Jobsinhoreca.nl

Horeca

Het Koninklijk Huis heeft de vacaturesite Jobsinhoreca.nl ingezet om een personeel te zoeken voor Paleis Noordeinde, de verblijfplaats van koningin Beatrix. Het gaat hierbij om de functie van lakei in het paleis in Den Haag.

Uit de vacature blijkt dat het om een fulltime functie van 36 uur per week gaat. De kandidaat moet de Middelbare Hotelschool hebben doorlopen en kennis hebben van protocollaire omgangsvormen. Daarnaast moet de kandidaat de Engelse taal beheersen en ervaring hebben met vergelijkbare werkzaamheden. Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Kandidaten kunnen zich tot 10 september aanmelden.

De functie van lakei houdt in het serveren van maaltijden en dranken bij ontvangsten, recepties, lunches en diners, zo blijkt uit de vacature. Daarnaast gaat het om het verrichten van overige werkzaamheden zoals het verlenen van ondersteunende diensten ten behoeve van het departement Hofmaarschalk.

Jobsinhoreca.nl is een vacaturesite voor horecaprofessionals. Eigenaar van de site is Reed Business Information, onder meer uitgever van Zibb.nl/horeca, Misset Horeca en Elsevier. De website bevat vacatures van hotels, restaurant, cafés, cafetaria’s en cateringbedrijven. Naast een gesegmenteerd aanbod van vacatures beschikt Jobsinhoreca.nl ook over een gratis nieuwsbrief waarin nieuwe jobs worden aangeboden.

Reageer op dit artikel