nieuws

Mysteryland rustig verlopen

Horeca

Het dance-evenement Mysteryland in de Haarlemmermeer is met 52.000 bezoekers volgens de politie ‘in goede sfeer’ verlopen. Wel hield de politie 28 personen aan, de meesten voor het in bezit hebben van drugs. Verder was er vrijwel geen wanklank. Ook het verkeer op de N205 in de buurt van het festival op het voormalig Floriadeterrein kon goed doorstromen.

De 52.000 dance-liefhebbers voor het eendaagse festival konden bij twintig verschillende podia uit hun dak gaan. Het bezoekersaantal ligt hoger dan de editie van vorig jaar. Toen bezochten 50.000 mensen het festival.

Voor aanvang van het festival gingen er geruchten dat er valse kaarten in omloop waren. Een woordvoerder van ID&T, de organisator van Mystery Land: ‘Als ze er al waren, was het op heel kleine schaal. Niet noemenswaardig.’ De organisatie kijkt tevreden terug op het evenement.

Reageer op dit artikel