nieuws

NH-hotel vangt musicalsterren op

Horeca

Het NH-hotel in Utrecht heeft als opvangplaats gediend tijdens de ontruiming van het Centraal Station in Utrecht afgelopen zondagavond. De gehele crew van de musical Mamma Mia in het Beatrixtheater werd ondergebracht in het nabij gelegen hotel.

De verplaatsing naar het hotel zorgde voor enige hilarische momenten. Zo liepen sommige artiesten in vol ornaat, in badjassen of half opgemaakt op het Jaarbeursplein naar de ingang van het NH Hotel. Veel omstanders maakten foto’s van de bonte stoet artiesten.

De musical werd onderbroken kort voor het Abba-nummer ‘Under Attack’. ‘We waren net bezig ons te formeren voor de tweede acte, toen de politie de voorstelling onderbrak. Het doek moest dicht en wij moesten ons buiten verzamelen’, aldus hoofdrolspeelster Lone van Rossendaal die zondagavond de andere hoofdrolspeelster Simone Kleinsma verving in het Brabants Dagblad.

Zondagavond werd CS Utrecht ontruimd na de vondst van een verdacht pakketje in een trein. De ontruiming zorgde voor een enorme chaos op en rond het afgesloten treinstation. Inmiddels is bekend dat het om een gestolen laptoptas ging waarin zich geen explosieven bevonden.

Reageer op dit artikel