nieuws

Nieuwe gm voor Amsterdam Art-hotel

Horeca

Charles Vos is de nieuwe general manager van het vorig jaar geopende hotel Golden Tulip Amsterdam Art. Hij volgt Claire Groeneveld op, die aan de slag gaat bij Joop van den Ende Theaterproducties.

Vos werkte elf jaar lang bij Barbizon Palaca, dat onderdeel is van de hotelketen NH. Hij werkte er vijf jaar als F&B Manager en in zijn laatste drie jaar als regiodirecteur. Vos maakte de gloriejaren mee van topkok Pascal Jalhaij in het NH-restaurant Vermeer en was nauw betrokken bij de aanstelling van diens opvolger, de Brit Chris Naylor. Zijn laatste klus was het opstarten van het populaire horecabedrijf Rain in Amsterdam.

‘Werken bij Golden Tulip Amsterdam Art voelt een beetje als thuiskomen. Twaalf jaar geleden begon ik mijn hotelcarrière bij Golden Tulip Barbizon Palaca. Het hotel is met de opening goed op de kaart gezet. Mij doel is de stijgende lijn in naamsbekendheid, service en omzet verder door te zetten. Op culinair gebied hebben we geen ambities om op sterniveau te gaan koken’, aldus Vos.

Golden Tulip Art Hotel is onderdeel van de Westcord hotelgroep. De groep bestaat uit vijf hotels op de Wadden en drie in Amsterdam. Het viersterrenhotel in Amsterdam beschikt over zestig kamers, een Hollands Art Café en het trendy restaurant The Gallery.

Ook carrièremove maken? Bekijk dan nu het vacatureaanbod op Jobsinhoreca.nl, dé vacaturesite voor horecaprofessionals.

Reageer op dit artikel