nieuws

Pizzakoerier redt bejaarde man bij brute mishandeling

Horeca

Heldhaftig optreden van een pizzakoerier heeft een eind gemaakt aan een brute mishandeling van een bejaarde man uit Leeuwarden. De 18-jarige pizzabezorger greep net op tijd in en voorkwam daarmee een ramp.

De bejaarde man stopte met zijn auto voor een kruising in de Friese hoofdstad, waarna een fietser tegen zijn auto reed. De man stapte uit zijn auto en kreeg vervolgens flinke klappen van de fietser. De fietser sloeg zo hard dat de bejaarde man gewond raakte aan zijn hoofd. Op het moment dat de fietser op de man aan het inhakken was, greep de 18-jarige pizzakoerier in.

De fietser ging er vandoor waarna de bejaarde man uit zijn benarde situatie werd gered. De 79-jarige man werd voor zijn verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Reageer op dit artikel