nieuws

Rudolph van Veen stopt er mee

Horeca

De populaire tv-kok Rudolph van Veen stopt met zijn kookactiviteiten voor het tv-programma Life & Cooking. Hij was vijf jaar het vaste gezicht in het zondagmiddagprogramma van RTL4.

Van Veen is momenteel in gesprek met RTL4 voor een eigen kookprogramma bij de commerciële omroep. Hoe zijn eigen show eruit gaan ziet, is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend wanneer het programma op de beeldbuis verschijnt.

Vorig jaar dreigde de 38-jarige Van Veen al het succesvolle Life & Cooking te verlaten. Hij zou moeite hebben met het verplicht werken met producten van sponsors van het programma. Uiteindelijk besloot hij toch zijn akkoord te geven en kookte daarom voor het vijfde seizoen voor het programma van Irene Moors en Carlo Boshard. Wie Van Veen bij Life & Cooking opvolgt, is nog niet bekend

Reageer op dit artikel