nieuws

Sterrestaurant Prinses Juliana in de verkoop

Horeca

Het bekende restaurant Prinses Juliana uit Valkenburg gaat in de verkoop. Dat heeft eigenaar Paul Stevens van het met één Michelinster bekroonde restaurant bekendgemaakt.

Stevens maakte de aanstaande verkoop bekend tijdens het gastronomische evenement Preuvenemint in Maastricht. Hij stelde dat hij het restaurant op niet al te lange termijn wil verkopen omdat er in de familie geen opvolger is. Paul Stevens is de derde generatie die het familiebedrijf runt. De eigenaar sluit niet uit dat één van de huidige medewerkers het bedrijf overneemt. ‘We hopen dat één van onze eigen mensen het kan doen’, aldus Stevens in De Telegraaf.

Restaurant Prinses Juliana is één van de beste restaurants van Limburg. De eetgelegenheid heeft één Michelinster en staat op plaats 35 in de Lekker Top-100. Prinses Juliana wordt culinair geleid door chef-kok Andy Brauers.

Reageer op dit artikel