nieuws

Topkok Blaauw verder met entertainment spektakel

Horeca

De culinaire theatershow Palazzo van chef-kok Ron Blaauw krijgt een vervolg. In het najaar is de show ruim drie maanden te zien in Amsterdam. De grote spiegeltent waarin de show wordt gehouden komt deze keer te staan aan de Oostelijke Handelskade.

Palazzo is een avondvullend programma met een uitgebreide diner in combinatie met entertainment, acrobatiek en magie. In Duitsland en Oostenrijk is deze vorm van een mix tussen gastronomie en entertainment al enkele jaren een hit. De Nederlandse sterkok Ron Blaauw startte begin dit jaar een dergelijke show voor het eerst in ons land.

Door het succes krijgt Ron Blaauw Palazzo een vervolg. De kok en eigenaar van Restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel voert zijn show op van 14 oktober tot 29 januari 2006. De chef-kok is enthousiast over het vervolg en heeft een nieuw menu samengesteld. ‘Eten op hoog niveau moet toegankelijk zijn’, zegt hij op de internetsite Greatgrapes.nl, zonder diep in te gaan op de exacte samenstelling van het menu.

In de nieuwe show dit najaar vormt één van ’s werelds beste illusionisten, Evgeni Voronin, de rode draad van het avondprogramma. Aan de hand van Voronin wordt het publiek meegenomen langs uiteenlopende internationale variétéacts. Intussen serveert de brigade van Ron Blaauw hapjes op de tafels in de tent.

Reageer op dit artikel