nieuws

Tv-koks in actie voor Hartstichting

Horeca

De Nederlandse Hartstichting zet bekende tv-koks in tijdens het speciale wandelevenement Hartstocht. Op zondag 25 september zullen tijdens Hartstocht in Oosterbeek onder meer Joop Braakhekke en Ramon Beuk de wandelaars culinair verwennen.

De wandelaars wanen zich in hun tocht van 5, 15 of 30 kilometer in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Europa. Onderweg koken de tv-koks Braakhekke, Beuk, Rob Geus, Jaymz Pool en Mike Zaitsoff diverse internationale gerechten van de verschillende continenten. De wandeltochten starten om 11.00 uur vanuit Hotel De Bilberger in Oosterbeek.

Hotel De Bilderberg is partner van Hartstocht, net als onder meer Burger’s Zoo in Arnhem, familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn en Dierenpark Amersfoort. De Nederlandse Hartstichting hoopt met de opbrengt van de wandeltochten de hart- en vaatziekten beter te bestrijden.

Reageer op dit artikel