nieuws

Voetbalcafé gedupeerd door wachtlijst Versatel

Horeca

Café De Banck in Purmerend voelt zich zwaar gedupeerd. Het horecabedrijf vertoont vaak voetbalwedstrijden op grote schermen. Maar door een wachtlijst van de nieuwe aanbieder Versatel kon De Banck afgelopen weekend geen beelden vertonen van de eerste speelronde van de competitie.

Het voetbalcafé had zaterdag en zondag bomvol moeten zitten met voetballiefhebbers. Maar het bleef angstvallig rustig in café De Banck. Oorzaak is het niet leveren van voetbalbeelden via internet. Geruime tijd geleden nam eigenaar Will Benne een abonnement bij Versatel. Hij adverteerde flink met het aanbod van wedstrijden in zijn kroeg. Maar door een enorme wachtlijst bleef het beeld op zwart staat en was het café leeg.

‘De klanten rekenen erop. Maar vorige maand kreeg ik een brief dat ze het niet voor 15 september voor elkaar kregen oom ons van beeld te voorzien. En dat terwijl ik het al in april heb aangevraagd’, aldus de gedupeerde café-eigenaar in De Telegraaf.

Versatel zegt alles op alles te zetten om alle abonnees voor het einde van deze maand aan te sluiten. Tot dusver heeft de helft van de 20.000 abonnees nog geen aansluiting op breedbandinternet.

Reageer op dit artikel