nieuws

Adriaan Grandia houdt l’Europe in wereldtop

Horeca

Hotel l’Europe in Amsterdam behoort dankzij Adriaan Grandia al jaren tot de beste hotels in de wereld. Dat zei Heineken-bestuurslid Marc Bolland tijdens het 25-jarige jubileumfeest van Grandia in zijn eigen luxe hotel.

Adriaan Grandia zwaait al een kwart eeuw de scepter over het tophotel in onze hoofdstad. Tijdens zijn party waren er louter positieve geluiden te horen over de bekende hotelman. Zo liet de aanwezige prins Maurits weten Grandia een lieve man te vinden. De toekomstige Heineken-topman Jean-François van Boxmeer, die volgende maand Thony Ruys opvolgt, meldde dat l’Europe de favoriete stek was van Freddy Heineken.

In het toonaangevende internationale zakenreisblad Travel & Leisure behoort l’Europe al jaren tot de top-50 van beste hotels. L’Europe is in die lijst het enige Nederlandse hotel. In de Top-100 van Misset Horeca, de ranglijst van grootste horecabedrijven in ons land, staat het hotel op plek 65. Het hotelbedrijf draait jaarlijks een omzet van ruim tien miljoen euro.

Reageer op dit artikel