nieuws

Bierbrouwer schenkt 10.000 liter bier aan winnende fans

Horeca

De Duitse bierbrouwer Bitburger schenkt 10.000 liter bier aan supporters van de Noord-Duitse voetbalclub HSV uit Hamburg. Dit omdat HSV Bayern München voor het eerst sinds vijftien wedstrijden op een nederlaag trakteerde.

Vorige week maakte Bitburger bekend 10.000 liter bier te schenken bij verlies van de Zuid-Duitse topploeg Bayern München. Wanneer verlies zou uitblijven, zou de brouwer het aantal liters bier fors verhogen. Met de nederlaag van afgelopen weekend blijft het dus bij het schenken van 10.000 liter bier aan de fans van HSV.

Het doel van Bitburger was om voor wat reuring te zorgen. ‘We hebben niets tegen Bayern, maar willen een beetje opwinding veroorzaken’, aldus een woordvoerder vorige week. De actie van Bitburger zorgde ervoor dat het biermerk in alle media opdook en dat er veel over de toegezegde bier werd gesproken.

Alle nieuwsberichten gratis in uw mailbox

Headlines horecanieuws gratis op uw website

Terug naar homepage

Reageer op dit artikel