nieuws

Bilderberg-hotel verder onder vlag Golden Tulip

Horeca

Bilderberg heeft Hotel Arnhem-Velp verkocht aan de voormalige eigenaren van hotel het Liemershof in Didam. Die gaan met het hotel verder onder de vlag van Golden Tulip. Voor de medewerkers van het hotel heeft de overgang geen consequenties.

De nieuwe eigenaren zijn Sjak van der Rijdt en Gerrie Gerrits. Ze willen op dezelfde voet verder gaan met het hotel met hier en daar een paar kleine wijzigingen. Zo laten ze de vergaderzalen en fittnetruimte renoveren. Ook ondergaat één van de twee restaurants, La Serre, een metamorfose.

Bilderberg Hotels & Restaurants wil zich, na de overname door Goldman Sachs en Westmont Hospitalitey in oktober 2004, herpositioneren. Na evaluatie van de hotelportefeuille is besloten om het hotel nabij het drukke verkeersknooppunt Velperbroek te verkopen.

Golden Tulip Hotel Arnhem-Velp beidt 74 modern uitgerust kamers, zeven vergaderzalen, twee restaurants, een bar, sauna en fitness. Bij Golden Tulip zijn ruim 250 hotels aangesloten in 37 landen. In de Benelux zijn ruim tachtig Golden Tulip-hotels.

Reageer op dit artikel