nieuws

Co Simmers van De Waag naar ’t Veerhuis

Horeca

Co Simmers is de nieuwe eigenaar van restaurant ’t Veerhuis in Wolphaartsdijk. Simmers volgt er Helmi Ruisaard op, die het runnen van de zaak te zwaar vond. Simmers was tot voor kort chef-kok van restaurant De Waag in Serooskerke. Bij ’t Veerhuis wordt hij gastheer.

De Waag is inmiddels gesloten. Met het vertrek van Simmers krijgt het restaurant zeer waarschijnlijk een andere naam, wanneer het haar deuren weer opent. Momenteel staat De Waag op nummer 57 in de jongste uitgave van restaurantgids Lekker.

’t Veerhuis kwam dit jaar op plaats 94 nieuw binnen in de Lekker Top-100. Bij het veelbelovende restaurant gaat Simmers samenwerken met de 31-jarige chef-kok Michel Louws. Tweede man in de keuken is de van toprestaurant Beluga overgekomen Edwin Dingemanse. De huidige gastheer Reinier van der Kammen vertrekt en Berteld van de Velde blijft waarschijnlijk in deeltijd als gastheer betrokken bij het restaurant.

Reageer op dit artikel