nieuws

Ex-GTST-soapie wil hotel beginnen

Horeca

Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Fajah Lourens, in de serie bekend als Yasmin Fuentes, wil een hotel starten. Dat heeft haar manager laten weten, na geruchten dat ze een erotiekhotel in Amsterdam begint.

Manager Jan Wennekers van de soapster zegt dat de geruchten over een erotiekhotel klinkklare onzin zijn. ‘Fajah gaat haar vriend helpen, die in het onroerend goed zit. Samen willen ze een hotel op poten zetten. Maar de belangrijkste bezigheid van haar blijft acteren’, aldus Wennekers in het AD.

De 24-jarige Lourens, die twee weken geleden uit GTST stapte, is momenteel in onderhandeling over een reallife-soap op televisie. Daarin zal het nieuwe hotel een rol spelen. Lourens is geen onbekende in de horeca. In de dagelijkse serie GTST speelde ze het laatste seizoen een eigenaresse van een koffiecafé, genaamd Espressobar 1753. Daarin dook enkele maanden geleden nog Nederlands beste espressomaker, Jeroen Veldkamp, als barista op.

Reageer op dit artikel