nieuws

Graf doodgeslagen cafébezoeker weer vernield

Horeca

De familie Mansveld uit Emmeloord is er kapot van. Voor de tweede keer in korte tijd is het graf van hun eerder dit jaar bij café De Bierelier doodgeslagen zoon Jarno vernield. Vader H. Mansveld deed maandag meteen aangifte. Hij vermoedt dat het om een doelbewuste actie ging. ‘Alleen bij zijn graf is brand gesticht. Dit is echt een trap na voor ons.

De 19-jarige Jarno Mansveld overleed afgelopen juli. Hij had een paar dagen eerder enkele fatale klappen opgelopen tijdens het uitgaan in café De Bierelier in Emmeloord. Zijn familie ontdekte afgelopen weekeinde dat zijn graf voor de tweede keer was vernield. ‘Ik dacht dat ik geen vijanden had, maar daar begin ik nu toch sterk aan te twijfelen’, reageerde de onthutste vader.

Mansveld hoopt dat de daders snel worden gevonden. Hij vermoedt dat het in beide gevallen om dezelfde personen ging. ‘We kijken al met angst en beven naar volgende week, want dan gaan we zijn grafsteen plaatsen. Ik houd mijn hart vast. De daders hebben geen idee hoe diep ze ons kwetsen. We zijn onze zoon al kwijt en nu krijgen we dit er ook nog overheen.’

De politie kon maandagochtend wegens drukte nog geen uitspraken doen over de brandstichting. Een woordvoerder kon wel bevestigen dat de familie aangifte heeft gedaan.

Reageer op dit artikel