nieuws

Hutten Catering realiseert omzetgroei van 30%

Horeca

Hutten Exclusieve Catering en Hutten Business Catering in Veghel realiseren, ondanks veelgehoorde pessimistische geluiden over de matige economische groei, een omzetgroei van liefst 30%.

Het Veghelse bedrijf behoudt niet alleen z’n plaats in de Top-5 cateraars van Nederland, maar versterkt z’n positie zelfs. Behalve de grote succesvolle partijen in de bekende partylocaties waar Hutten huiscateraar is, zijn hier ook de nieuwe locaties in de regio Amsterdam met het Scheepvaart en Transport College, een toplocatie in Rotterdam en Nashuatec in ’s-Hertogenbosch debet aan.

Deze maand verwelkomt Hutten haar 750-ste samenwerker, waarmee het totaal aantal werknemers in één jaar met ruim 36% toenam. Een uitgekiende wervingscampagne door het Hutten promotieteam met als motto ‘Jouw nieuwe uitdaging’ vond gedurende de vakantieperiode in Den Bosch, Eindhoven, Uden en Veghel plaats. Deze campagne leverde 100 nieuwe mensen op

Reageer op dit artikel