nieuws

Incentive Holland opent vestiging in Peking

Horeca

De incentive-specialist investeert al enige tijd met groot succes in de Chinese markt en breidt op 15 oktober haar ‘China Department’ uit met een vestiging in Peking. Op de afdeling in Amsterdam organiseren vier Chinese medewerkers reizen en incentives in Europa voor Chinese leisure en business groepen. Met de uitbreiding in Peking wordt Chinese reisorganisaties een aanspreekpunt in eigen land geboden. Daarnaast kunnen Europese bedrijven Incentive Holland inzetten voor toeristische marketingactiviteiten op de snelgroeiende Chinese markt.

Via het China Department van Incentive Holland zijn al diverse Chinese groepen naar Nederland gehaald, met de uitbreiding in Peking wordt de komende jaren een aanzienlijke toename verwacht. De voornaamste activiteiten van Incentive Holland in China bestaan uit het assisteren van Chinese reisorganisaties bij het plannen van Europese rondreizen, adviseren en ondersteunen bij het verkrijgen van visa en offertes verzorgen voor special interest en zakelijke groepsreizen.

Behalve het promoten van Nederland en Europa op de Chinese markt, houdt Incentive Holland zich ook bezig met de promotie van Europese bedrijven in China. Hotelketens, musea, congreslocaties en attracties kunnen Incentive Holland inzetten voor toeristische marketingactiviteiten op deze snelgroeiende markt.

“We volgen de ontwikkelingen in China al jaren op de voet en zijn in 2003 begonnen met ons ‘China Department’. We hebben dit meteen goed aangepakt door Chinese medewerkers in dienst te nemen, zij spreken de taal en kennen de cultuur. Een goede zet, het was meteen een succes! Nu we het kantoor in Peking gaan openen verwacht ik dat deze afdeling van ons bedrijf nog sneller gaat groeien!” aldus Rob den Hartog, directeur van Incentive Holland.

Reageer op dit artikel