Kapellerput beste trainingslocatie van het jaar

Conferentiecentrum Kapellerput uit Heeze is door het vakblad Business in Human Resources en Develpment (HRD) uitgeroepen tot beste trainingslocatie van het jaar. Voor de verkiezing waren zestien bedrijven genomineerd.

‘Dit is een erkenning en waardering voor de werkzaamheden en vernieuwingen waar we de laatste jaren met zijn allen intensief mee bezig zijn geweest’, zo laat directeur Rik Hüsken van Kapellerput weten in een reactie.

Hüsken doelt hiermee op de vorig jaar maart geopende nieuwbouw, waardoor Kapellerput groeide van 53 naar 97 hotelkamers. Door de verbouwing steeg het aantal conferentiezalen naar twintig, waarbij de grootste zaal geschikt is voor groepen tot tweehonderd personen. Daarnaast complimenteert Hüsken zijn personeel, waaronder Mark Hendriks dienst van uitmaakt. Hendriks werd enkele weken geleden in onze rubriek uitgeroepen tot Talent van de Week.

De jury van de wedstrijd beoordeelde de zestien genomineerde bedrijven op ligging, bereikbaarheid, inrichting, klantgerichtheid, beschikbaarheid, flexibiliteit van de ruimtes en de prijs/kwaliteitverhouding.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.