nieuws

Kroeg weigert gast vanwege lach

Horeca

Een kroeg in Groot-Brittannië weigert sinds kort een stamgast. Als reden geeft de bareigenaar op dat de gast te luid lacht. Buren van het café zouden hebben geklaagd.

De opvallende kroegweigering vindt plaats in het Britse plaatsje Liss. Eigenaresse Ann Mannings van Temple Inn zegt tot deze opvallende maatregel te komen na diverse klachten van buren.

Stamgast Stephanie Berriman is verbijsterd door het kroegverbod vanwege haar snerpende lach. ‘Als ik nu nog te veel dronk of drugs gebruikte, dan kon ik het begrijpen. Maar ik drink zelfs geen alcohol. Ik amuseer me alleen maar’, aldus het slachtoffer, zo meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Barman Alan Searle van Temple Inn staat achter de beslissing van zijn baas. ‘Ze heeft alle recht om iemand te weigeren. Zelfs zonder reden’, aldus de cafémedewerker.

Reageer op dit artikel