nieuws

Landal ziet steeds meer brood in wintersporter

Horeca

Bungalowverhuurder Landal GreenParks opent een tweede park in Oostenrijk en er zijn plannen voor nog twee parken in dat land. Ook wil Landal aan de slag in Zwitserland.

‘We merken een groeiende belangstelling voor de wintersportmogelijkheden rondom onze parken in de Alpenlanden’, zegt commercieel directeur Bas Hoogland van Landal. De parken in Oostenrijk zijn geen traditionele bungalowparken, maar bestaan uit appartementen- en chaletgebouwen. Landal heeft ook een park in een skigebied in Tsjechië.

Landal heeft voor het eerst een speciale wintersportbrochure uitgebracht waarin alle parken en faciliteiten in de skigebieden uitvoerig worden beschreven. Landal heeft sinds vorige week ook een speciale website voor de winterbestemmingen, www.landalskilife.nlLandal GreenParks beleefde in haar parken in Nederland niet zo’n beste zomer. Juli met name was slecht, aldus Hoogland. ‘Augustus maakte veel goed en inmiddels stromen ook de boekingen voor het najaar en de winter massaal binnen.’

Reageer op dit artikel