nieuws

Lijk gevonden in uitgebrande seksclub

Horeca

De politie heeft maandagavond bij sloopwerkzaamheden in de uitgebrande seksclub Lingtang Baru in Vlaardingen een stoffelijk overschot gevonden. Sectie moet volgens een politiewoordvoerster uitwijzen of het om de 67 eigenaar van de sm-club gaat.

De brand in de club aan de Binnensingel begon maandagochtend. Aan het begin van de middag had de brandweer het vuur meester. Door de enorme rook ontruimde de politie naburige woningen en een school. Bewoners werden opgevangen in het gemeentehuis.

Om verwarring te voorkomen zagen de hulpdiensten af van de maandelijkse sirenetest. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand. Ook moet onderzoek uitwijzen hoe de persoon om het leven is gekomen. Volgens De Telegraaf blies de eigenaar zichzelf op met een gasfles.

Reageer op dit artikel