nieuws

Musical Pippi valt weer in de prijzen

Horeca

De musical Pippi Langkous heeft vier musicalprijzen in Vlaanderen gewonnen. Dat liet impresariaat Jacques Senf dinsdag weten. Eerder dit jaar was de Vlaams-Nederlandse coproductie met vijf awards al de grote winnaar op het Johnny Kraaijkamp Musical Awards Gala.

Regisseur Niek Kortekaas sleepte de prijzen voor beste regie en beste creatieve prestatie in de wacht. Hoofdrolspeelster Veerle Baetens kreeg de prijs voor aanstormend talent. De musical ging verder met de publieksprijs naar huis.

In Nederland kreeg de productie de onderscheidingen voor beste vrouwelijke hoofdrol, beste vrouwelijke bijrol, beste mannelijke bijrol, beste creatieve prestatie en de ANWB Publieksprijs. Pippi Langkous is van half oktober tot half januari nog door het hele land te zien.

Reageer op dit artikel