nieuws

Nieuwe financiële topvrouw voor Bilderberg

Horeca

Monique Mooibroek is de nieuwe financiële topvrouw van Bilderberg Hotels & Restaurants. Ze volgt bij het hotelbedrijf David Chapman op, die zijn loopbaan voortzet in Schotland.

De 43-jarige Mooibroek werkt sinds 2000 voor Bilderberg en was actief als Manager Financial Accounting & Control. Voor 2000 werkte ze onder meer voor congrescentrum De Reehorst in Ede en bij Moret, Ernst en Young. Mooibroek is begin deze maand begonnen.

Chapman gaat aan de slag bij Chardon Management Limited, een hotelmanagementbedrijf in Schotland. In een persbericht meldt Bilderberg dat Chapman de afgelopen drie jaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het verkoopproces en de herfinanciering van Bilderberg.

Bilderberg Hotels & Restaurant is onderdeel van het onroerend goed consortium van zakenbank Goldman Sachs en hotelmanagementonderneming Westmont Hospitality Group. In 2004 behaalde Bilderberg een jaaromzet van 100 miljoen euro. Bij het bedrijf werken circa 1.500 mensen.

Ook een carrièresprong maken? Kijk dan naar de jongste vacatures in Jobsinhoreca.nl, dé vacaturesite voor horecaprofessinals.

Reageer op dit artikel