nieuws

Nieuwe restaurantgids op het web

Horeca

Het aantal restaurantgidsen op internet blijft groeien. De jongste website is www.nederlandserestaurants.nl, een website met allerlei informatie over restaurants die vorige maand werd gelanceerd.

Op Nederlandserestaurants.nl kunnen bezoekers informatie vinden over openingstijden, locatie, bereikbaarheid, faciliteiten en beoordelingen van bezoekers. Op de site kunnen bezoekers selecteren op regio, prijsklasse of keukensoort. Op korte termijn biedt de site horecaondernemers de mogelijkheid foto’s en menukaarten te plaatsen.

Met Nederlandserestaurants.nl krijgen horecaondernemers er weer een website bij waarop ze zich kunnen profileren. Op internet is dit onder meer al mogelijk bij www.dinnersite.nl, www.iens.nl, www.goeduiteten.nl, www.lekker.nl, www.eten.nl, www.rest.nl en www.specialbite.com.

Reageer op dit artikel