nieuws

Oisterwijkse hotelman Henk Verhoeven overleden

Horeca

Horecaondernemer Henk Verhoeven van Landgoed De Rosep in Oisterwijk is in de nacht van donderdag op vrijdag overleden. De 66 jaar geworden Verhoeven maakte furore door zijn landgoed beschikbaar te stellen voor de populaire wedstrijd om het lekkerste Brabantse worstenbroodje.

Verhoeven was al enige tijd ziek en stierf aan de gevolgen van kanker. Hij bouwde De Rosep uit tot een gerenommeerd hotel-restaurant met vier sterren. Naast als decor voor de worstenbroodjeswedstrijd verwierf Verhoeven bekendheid door onderdak te bieden aan voetbalteams. Afgelopen zomer bivakkeerde het Nederlands elftal tot twintig jaar met bondscoach Foppe de Haan nog in De Rosep. Het team met jonge talenten nam met succes deel aan het WK voetbaltoernooi tot twintig jaar in ons eigen land.

Naast De Rosep runde Verhoeven ook Mansion Hotel Bos & Ven in Oisterwijk. De kinderen van Verhoeven zetten beide zaken voort.

Reageer op dit artikel