nieuws

Opening vernieuwd Des Indes uitgesteld

Horeca

De opening van het compleet vernieuwde Des Indes is enkele dagen uitgesteld geweest. Het luxe vijfsterrenhotel zou afgelopen maandag na anderhalf jaar verbouwing opengaan. Maar omdat er nog geen tapijt op de trappen lag, opent Des Indes vandaag pas de deuren.

‘Zo’n verbouwing is toch wel heel heftig’, aldus directrice Claudia Pronk in De Telegraaf. ‘Er komt zo veel bij kijken en vooral op het einde komt alles tegelijk. En dan te bedenken dat we eerste niet eens dicht wilden gaan tijdens het restauratiewerk.’

Claudia Pronk zegt trots te zijn op het vernieuwde Des Indes. ‘Het is echt zo mooi geworden. Bijna onvoorstelbaar als je enkele maanden geleden hier nog alleen maar puin zag. Alle meubeltjes die we wilden bewaren en de oude kroonluchter zijn gerestaureerd. Het is hier nu echt gezellig. Het moet ook voor iedereen toegankelijk zijn. Iemand in pak of in vrijetijdskleding kan hier gewoon binnen komen lopen en lekker aan de bar gaan zitten.’

Reageer op dit artikel