nieuws

Organisator artiestengala’s dupeert horeca

Horeca

Horecazaken worden hevig gedupeerd door organisatiebureau Party Promo uit Heerhugowaard. Eigenaar Miquel M. belooft zaalhouders artiesten als Wolter Kroes en Peter Beense en verkoopt voor de gala’s kaarten via zijn website. Daarna laat hij niets meer van zich horen en laat horecaondernemers gedesillusioneerd achter.

Vooral in Noord-Holland steekt deze onbevredigende handelswijze de kop op. Eén van de slachtoffers is horecabedrijf The Tramps in Alkmaar. ‘Een jaar geleden werd ik door M. benaderd. Hij beloofde mij op zondagavond een vol café. Ook zou hij voor de artiesten zorgen. Het kostte mij niets, ik moest alleen mijn zaak beschikbaar stellen. De opbrengst van de kaartverkoop was voor Miquel. Ik heb vervolgens niets meer van hem vernomen’, aldus de eigenaresse in De Telegraaf, die er verder op wijs dat de aangekondigde avond bij The Tramps op de website staat van Party Promo en dat er bij Party Promo kaarten kunnen worden gekocht.

Miquel M. laat in De Telegraaf weten dat hij door privé-omstandigheden in de problemen is gekomen, maar dat hij direct stopt met de internetverkoop van kaarten. ‘Ik ben inmiddels met al mijn activiteiten gestopt’, aldus M. Gisteravond was zijn website nog gewoon in de lucht.

Reageer op dit artikel