nieuws

Pianisten Crazy Pianos spelen voor slachtoffers orkaan

Horeca

In het populaire Crazy Pianos in Scheveningen is gisteren een benefietconcert gehouden voor de slachtoffers van de orkaan Katrina. Vijf uit Amerika afkomstige pianisten trakteerden het publiek op een marathonconcert.

Voor ieder verzoeknummer van het publiek moest een donatie worden gegeven. Naast het concept van de Amerikaanse pianisten hield Crazy Pianos ook een speciale veiling. De opbrengst hiervan kwam tevens ten goede aan het Amerikaanse Rode Kruis. Pianisten vormen een belangrijke factor in het concept en vanwege hun nationaliteit voelt Crazy Pianos zich enorm gebonden met de VS.

In de VS zelf schiet de horeca de slachtoffers massaal te hulp. Zowel grote ketens als kleine zelfstandigen bedenken allerlei initiatieven om geld op te halen voor de slachtoffers van de natuurramp.

Reageer op dit artikel