nieuws

Radisson Hotel in New Orleans geplunderd

Horeca

Plunderaars in New Orleans hebben het voorzien op hotels. Een ooggetuige meldde de Amerikaanse nieuwszender NewsChannel5 dat het Radisson Hotel slachtoffer is van plunderaars. De ooggetuige zat vast in het hotel vanwege de orkaan Katrina.

De plunderaars hadden het vooral voorzien op water en voedsel. Ook richten ze zich op gasten die vastzitten in het hotel. Omdat het automatische slot van de hotelkamers niet meer werk vanwege stroomuitval, beveiligen veel hotelgasten hun spullen door stoelen en kasten voor de deuren te plaatsen. Op die manier proberen ze plunderaars buiten te houden.

De ooggetuige kon niet snel genoeg New Orleans verlaten vanwege het ontbreken van treinen, bussen, taxi’s en huurauto’s. Ze bleef daarom achter in het Radisson Hotel in het centrum van New Orleans.

Reageer op dit artikel