Relatiez 2005: exclusieve vakbeurs voor relatie- en eindejaarsgeschenken

Op woensdag 14 en donderdag 15 september wordt in de Jaarbeurs Utrecht de vakbeurs RelatieZ 2005, dé beurs voor relatie- en eindejaarsgeschenken, georganiseerd. RelatieZ is uitsluitend toegankelijk voor inkopers van middelgrote en grote ondernemingen.

Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse bedrijven jaarlijks zo’n 700 miljoen euro aan relatiegeschenken uitgeven. Vooral grote ondernemingen besteden weer meer dan voorgaande jaren aan relatiegeschenken voor externe klanten en kerstpakketten voor eigen personeel. Naar schatting worden er dit jaar 4 miljoen kerstpakketten cadeau gedaan.

RelatieZ, georganiseerd door Het Portaal Uitgevers, is onderverdeeld in 9 thema’s: Interieur en huishoudelijk, Kantoor en computer, Sport – spel - outdoor en vrije tijd, Lederwaren en reisartikelen, Kunst, Food & Drink, Geschenkpakketten, Cadeaubonnen en incentives en Totaalleveranciers.

Eric Hoogland (Het Portaal Uitgevers): “Gastvrijheid is een van onze steekwoorden. Elke bezoeker is de speciale gast van RelatieZ. Wij zorgen ervoor dat het de bezoeker aan niets zal ontbreken. Daarom hebben we het maximaal aantal personen gesteld op 2500. Zo kunnen we het exclusieve karakter en de hoge kwaliteit van RelatieZ waarborgen.”

Toegang tot RelatieZ is uitsluitend mogelijk door voorregistratie via de speciale website. Als het maximum van 2500 bezoekers is bereikt, wordt de site gesloten.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.