nieuws

Succesvol ijspaar wint regiowedstrijd Meest Markant

Horeca

Leon en Hedekke Kees van de Brabantse top-ijssalon Kees zijn benoemd tot de Meest Markante Horecaondernemer van Brabant. De jury roemt de vakmanschap en de betrokkenheid bij de branche van het ijspaar uit Geldrop.

IJssalon Kees viel dit jaar op met het winnen van meerdere prestigieuze ijswedstrijden, zoals de Gouden IJsspatel, de Gouden IJscoupe en de IJssalon van het Jaar 2005. Nooit eerder won één ijssalon deze drie wedstrijden in één jaar. Verder werden de eigenaren van de ijssalon begin dit jaar op deze site uitgeroepen tot Talent van de Week.

De wedstrijd Meest Markant kent diverse regionale winnaar die in november deelnemen aan de finale. Tijdens het KHN-jaarcongres wordt bekendgemaakt wie zich een jaar lang de meest markante horecaondernemer van ons land mag noemen.

Lees hier het interview met Leon en Heddeke Kees.

Reageer op dit artikel