nieuws

TV-koks bereiden wereldgerechten tijdens Hartstocht

Horeca

Op zondag 25 september 2005, Wereld Hartdag, organiseert de Nederlandse Hartstichting hét nationale wandelevenement: Hartstocht! Voor het eerst in Nederland een wereldreis te voet. Bekende tv-koks mogen tijdens deze mondiale actie niet ontbreken.

Deelnemers aan Hartstocht maken tijdens dit unieke evenement een wandeling van 5, 15 of 30 kilometer en wanen zich in Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Europa. Onderweg komen ze de volgende bekende tv-koks tegen: Joop Braakhekke, Ramon Beuk, Rob Geus, Jaymz Pool en Mike Zaitsoff. Zij verwennen de wandelaars met heerlijke wereldgerechten in de verschillende continenten.

Hartstocht start vanaf 11 uur vanuit Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Naast alle heerlijkheden kunnen wandelaars ook deelnemen aan een speciale ontdekkingsreis en diverse wereldspelen. Na afloop zijn er kinderattracties, is er een spetterend optreden van een wereldband en kan men nagenieten op het terras!

Voor meer informatie: hartstichting.nl.Hartstocht wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners: Hotel De Bilderberg, Zin, Toeractief, KNBLO, Becel, Albert Heijn, Burger’s Zoo, KRO, Dierenpark Amersfoort, Wandelvereniging Olat, familiepretpark Koningin Juliana Toren, Sintec en Dierenrijk Europa.

Reageer op dit artikel