nieuws

Tweede restaurant voor toptent De Librije

Horeca

In het nieuwe hotel van De Librije in de oude gevangenis in Zwolle komt ook een restaurant. Al eerder werd bekend dat er naast een hotel een kookschool komt. Eind volgend jaar moet het restaurant opengaan.

Dat maakten de eigenaren Jonnie en Thérèse Boer in De Stentor bekend, kort na de verbouwing van het driesterrenrestaurant. Gastvrouw Boer meldt dat het tweede restaurant een meer ongedwongen sfeer krijgt dan de huidige topeetgelegenheid.

Het nieuwe restaurant in de voormalige, eeuwenoude gevangenis, is één van de redenen dat De Librije onder handen is genomen afgelopen weken. Samen met architect Bert Verwey bedachten de eigenaren een moderner en stijlvoller interieur. Het ossenbloedrood, okergeel en groen heeft plaatsgemaakt voor strak zwart-wit.

Bekijk vrijdag op Zibb.nl/horeca een uitgebreide fotoreportage van de nieuwe Librije. In Misset Horeca leest u vrijdag een uitvoerig interview met de hoofdrolspelers: Jonnie en Thérèse Boer.

Reageer op dit artikel