nieuws

Verdachte pizzamoord aangehouden

Horeca

De politie heeft een verdachte van de moord op een 21-jarige pizzakoerier uit Middelburg aangehouden. Het gaat om een 37-jarige inwoners van de Zeeuwse stad. De Turkse pizzakoerier werd met messteken om het leven gebracht.

De verdachte was een bekende van het slachtoffer, zo meldt de Telegraaf. Erdal Asil werd op 22 augustus op de Seisbinnenbrug in Middelburg om het leven gebracht. Het slachtoffer had kort daarvoor nog in de pizzeria gewerkt.

De 21-jarige Asil werkte nog maar kort bij de pizzeria. De eigenaar van de eetzaak had het slachtoffer op de avond voor zijn dood nog geprezen voor zijn inzet en voor de snelheid waarmee hij het werk oppikte. De Turkse gemeenschap in Middelburg reageerde geschokt op de dood van de pizzamedewerker.

Reageer op dit artikel