nieuws

WinterVillage in Passengers Terminal Amsterdam

Horeca

Van 15 december 2005 tot en met 13 januari 2006 wordt Passenger Terminal Amsterdam (PTA) door Incentive Holland omgebouwd tot een spectaculaire WinterVillage. Op deze feestlocatie kan het bedrijfsleven terecht met partijen tot 2500 personen.

In PTA verreist nu een fantastisch winterse omgeving inclusief ijsbaan en ijsberg, waarop geklauterd of vanaf gesleed kan worden. De catering wordt verzorgd door Martinair partyservice.

“Incentive Holland organiseert al jaren succesvolle WinterVillages in Nieuwegein en daar komt nu PTA bij. Een toplocatie! Zowel René Kouweberg, directeur PTA, als ikzelf verwachten dan ook dat het WinterVillage ook in Amsterdam een groot succes gaat worden. Alleen al vanwege het uitzicht op het IJ”, aldus Rob Den Hartog, directeur Incentive Holland.
Van 8 december 2005 tot en met de derde week van 2006 vindt WinterVillage ook plaats in het NBC te Nieuwegein.

Reageer op dit artikel