nieuws

Beste cafés krijgen eigen website

Horeca

De honderd beste cafés van Nederland hebben een eigen website. Onder de naam www.cafetop100.nl zijn de bedrijven te vinden. De nieuwe site is gemaakt door de redactie van Misset Horeca in samenwerking met Admium.

De top 100 lijst van beste cafés is gemaakt door een onafhankelijke jury. De lijst wordt jaarlijks opgemaakt. Op 25 november verschijnt een speciale editie van Misset Café met de honderd beste cafés van Nederland. Ook op de website zal de nieuwe top 100 te lezen zijn.

Caféhouders hebben op de website de mogelijkheid om zelf extra foto’s en extra tekst te plaatsen over hun bedrijf. Over het oordeel van de vakjury en de ranking hebben de cafés geen enkele zeggenschap.

Met de website probeert de redactie van Misset Horeca de café top 100 voor het grote publiek toegankelijk te maken. Het speciale magazine – een jaarlijks collectors item voor de caféliefhebber – wordt exclusief aan abonnees toegezonden.

Reageer op dit artikel