nieuws

Brute overvallers slaan restaurantkeuken in puin

Horeca

Het personeel van Italiaans restaurant Piccola in Oss kreeg deze week de schrik van hun leven. Twee overvallers drongen na sluitingstijd het pand binnen. Toen zij niet direct buit kregen, begonnen zij de keuken kort en klein te slaan.

Dat meldt het Brabants Dagblad. De klanten waren al minimaal een uur naar huis en de opbrengst van de dag was al afgestort toen twee gemaskerde mannen binnenstormden. Ze schreeuwden dat het om een overval ging en dreven de aanwezige mensen de bijkeuken in. Toen er geen geld bleek te zijn, begonnen ze in het wilde weg om zich heen te rammen en werd de hulpkok met pepperspray in het gezicht gespoten.

De pizzabakker ontkwam via de nooduitgang en belde direct de politie, de bedrijfsleidster wist zich na ontsnapping achter een auto te verbergen. Toen de politie arriveerde waren de overvallers echter al gevlogen, waarbij ze een enorme chaos achter zich lieten. ‘Ik neem aan dat je zoiets maar één keer meemaakt in je leven. Je kunt wel gaan zitten kniezen, maar dan wordt het alleen maar erger. Dan durf je nooit meer open’, zegt de bedrijfsleidster, die na opruiming van de rotzooi meteen weer open wilde.

Reageer op dit artikel