nieuws

Complete horeca-inventaris op mysterieuze wijze weg

Horeca

De gehele inventaris van het restaurant van de Pathmoshal in Enschede is op mysterieuze wijze verdwenen. De nieuwe keuken is volledig verdwenen en ook het biljart en eigendommen van Grolsch zijn zoek.

De beschuldigende vinger gaat naar de voormalige pachter. Ooggetuigen hebben gezien dat U. de spullen op aanhangwagens liet laden, zo meldt De Twentsche Courant/Tubantia. Zijn contract met de gemeente is niet verlengd. Of dit iets met de verdwijning te maken heeft, is niet bekend.

Eigenaar L. van der Beek van Horex Horeca heeft inmiddels bij de politie aangifte gedaan van diefstal van de complete inventaris van het restaurantgedeelte in de Pathmoshal. Van der Beek is thans uitbater van het restaurant in de Diekmanhal in Enschede. Hij runde tot voor twee jaar de kantine in de Pathmoshal en verkocht destijds de inventaris aan zijn opvolger. Die zou er nooit voor hebben betaald.

Reageer op dit artikel