nieuws

Directie Albron wokt voor de cateringmedewerkers

Horeca

Op 3 november trekken Albron-directeuren Teun Verheij en Peter Visscher hun koksbuis aan om een wokmaaltijd voor de cateringmedewerkers van het hoofdkantoor in De Meern te bereiden. Daarnaast bedankt Albron op deze speciale dag al haar medewerkers voor hun inzet via speciale radiospotjes op radio 538. Naar radio 10 Gold kan men bellen om een plaatje aan te vragen voor zijn of haar favoriete Albron-cateringmedewerker.

Ook krijgen alle medewerkers een spiegelkaart waarin ze diegene zien die elke dag lekker en gezond eten en drinken klaarmaakt voor vele gasten. Met deze kaart maken ze kans op dinercheques en hotelarrangementen

Wist u dat dagelijks 20.000 cateringmedewerkers voor 2 miljoen gezonde en lekkere maaltijden zorgen? Dat ze elke dag 145 miljoen liter koffie en thee schenken en 20 miljoen liter frisdranken serveren? Wist u dat 75% van de cateringmedewerkers vrouw zijn? En wist u dat de heersende trend van gezonder eten, bewegen en bewustzijn heeft geresulteerd in een ander eetpatroon van de Nederlander waardoor o.a. salades tijdens de lunch steeds meer in trek zijn? Deze en andere bijzonderheden worden aanstaande donderdag 3 november extra onder de aandacht gebracht. Deze dag is vorig jaar door branchevereniging Veneca uitgeroepen tot Nationale Dag van de Cateringmedewerker. Albron, de grootste onafhankelijke cateraar van Nederland, vindt dit een prachtig initiatief en zet haar medewerkers deze dag in het zonnetje.

Reageer op dit artikel