nieuws

European Car Event! in Maastricht

Horeca

Zaterdag 4 en zondag 5 februari 2006 is de eerste editie van het European Car Event in Maastricht. Het European Car Event wordt georganiseerd door Camso, Vision Events en Action Racing School; dit zijn professionals met jarenlange ervaring binnen de autosport. Als locatie is gekozen voor Maastricht, met zijn perfecte ligging ten opzichte van Duitsland en België, waar de actieve autosport zeer leeft onder de mensen.

Door een zeer breed aanbod van activiteiten en standhouders is het evenement perfect voor een dagje uit met het hele gezin. Er is live entertainment, kermis, een kidsplaza, miniatuurbanen, een gezellige markt met kramen en professionele stands waar bedrijven zich presenteren met alles op het gebied van de autosport.

In de indoor show-arena vindt op zaterdagavond voor het eerst in Europa het Europees Kampioenschap voor Bangers plaats. Dit zijn full contact botsauto’s voor volwassenen. Verder biedt het evenement autospeedway en de Europese Drift Kampioenschappen (Hoe schuiner de auto over de baan rijdt des te beter het is).Voor openingstijden, programma en entreeprijzen: europeancarevent.com

Reageer op dit artikel