Hampshire lijft hotel De Draak in

Hotelketen Hampshire Hospitality & Leisure heeft het bekende hotel De Draak in Bergen aan zich weten te binden. Het ruim zeshonderd jaar oude hotel wordt een Hampshire Classic Hotel en komt daarmee in het topsegment van de snel groeiende hotelketen.

Volgens een persschrijven is hotel De Draak het oudste hotel van Nederland. De slaapgelegenheid beschikt over 64 comfortabele kamers. Het interieur combineert een authentieke sfeer uit vervolgen eeuwen met eigentijdse faciliteiten.

Daarnaast beschikt het hotel over het bekende restaurant Hemingway. Chef-kok Harry van Heijst wordt met de aansluiting bij Hampshire adjunct-directeur van het hotelbedrijf. Algemeen directeur is Frans Hazen. Jeroen Bulkman, die in het verleden kookte bij het luxe restaurant Moerstede in Bergen op Zoom, wordt de nieuwe chef-kok van Frans-Italiaanse restaurant Hemingway.

Hampshire Hospitality & Leisure werd in 2001 opgericht. Inmiddels zijn 45 hotels aangesloten bij de keten. De groep kent drie merknamen. Het topsegment ‘A Hampshire Classic Hotel’ bestaat inmiddels uit twintig hotels. De viersterren ‘Hampshire Hotels’ heeft vijftien aangesloten bedrijven. En voor driesterren ‘Hampshire Inns’-hotels staat de teller op tien.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.