nieuws

Hampshire lijft hotel De Draak in

Horeca

Hotelketen Hampshire Hospitality & Leisure heeft het bekende hotel De Draak in Bergen aan zich weten te binden. Het ruim zeshonderd jaar oude hotel wordt een Hampshire Classic Hotel en komt daarmee in het topsegment van de snel groeiende hotelketen.

Volgens een persschrijven is hotel De Draak het oudste hotel van Nederland. De slaapgelegenheid beschikt over 64 comfortabele kamers. Het interieur combineert een authentieke sfeer uit vervolgen eeuwen met eigentijdse faciliteiten.

Daarnaast beschikt het hotel over het bekende restaurant Hemingway. Chef-kok Harry van Heijst wordt met de aansluiting bij Hampshire adjunct-directeur van het hotelbedrijf. Algemeen directeur is Frans Hazen. Jeroen Bulkman, die in het verleden kookte bij het luxe restaurant Moerstede in Bergen op Zoom, wordt de nieuwe chef-kok van Frans-Italiaanse restaurant Hemingway.

Hampshire Hospitality & Leisure werd in 2001 opgericht. Inmiddels zijn 45 hotels aangesloten bij de keten. De groep kent drie merknamen. Het topsegment ‘A Hampshire Classic Hotel’ bestaat inmiddels uit twintig hotels. De viersterren ‘Hampshire Hotels’ heeft vijftien aangesloten bedrijven. En voor driesterren ‘Hampshire Inns’-hotels staat de teller op tien.

Reageer op dit artikel