nieuws

Ibiza Reunion 2005, intiem feestje op nieuwe locatie in Amsterdam

Horeca

Organisator Yo Hans van Level Eleven en de nieuwe locatie Studio Westpoort te Amsterdam verlangen weer naar “the good old days”. Beiden verwachten deze terug te vinden in het feest “Ibiza Reunion”, dat op vrijdag 11 november zal plaatsvinden.

“De keuze van DJ’s past helemaal in het concept. De line up bestaat uit Miss Wendy, Jurgen en Yesse, DJ’s die al jarenlang in de scene meedraaien. Miss Wendy is met name bekend van haar recidency bij Dino’s. Jurgen, internationaal bekend van monsterhit “Better of alone” treedt ook aan. Behalve DJ en producer is hij tegenwoordig ook radio DJ bij Fresh FM. Ook Yesse gaat aan de bak en behalve dat hij succesvolle feesten heeft georganiseerd staat hij vooral bekend om zijn karaktervolle hardtrance sets.”, aldus de organisatie.

Level Eleven heeft meer dan 15 jaar ervaring in het geven van parties en afterparties. De lange tijd in de scene doet de organisatie weer verlangen naar feestjes zoals feestjes bedoeld zijn. Niet meer dat massale maar juist back to basics.

De locatie is wel echt nieuw. Studio Westpoort ligt aan de Amsterdamse Transformatorweg. Het is een voormalige loods die grondig verbouwd is voor feesten als deze.Deze party zal maandelijks plaatsvinden.

Reageer op dit artikel