nieuws

Introductie Van der Valk Visa Business Card

Horeca

Met ingang van 1 november 2005 kunnen gasten bij Van der Valk Hotels en Restaurants gebruik maken van de Van der Valk Visa Card. Deze geeft gasten naast het gemak van een wereldwijd geaccepteerde creditcard ook volop voordelen en kortingen bij Van der Valk.Er komen twee verschillende kaarten op de markt: de Van der Valk Visa Card en de Van der Valk Visa Business Card, speciaal voor zakelijk gebruik.

De Van der Valk Visa Business Card biedt het voordeel van zestig dagen rentevrij uitgesteld betalen voor bestedingen bij Van der Valk. Het spaartegoed dat met deze zakelijke bestedingen wordt opgebouwd, blijft van de Business Cardhouder zelf.

Van der Valk is hiermee de eerste horecaketen in Nederland met een eigen creditcard. De samenwerking voor de Visa Card is aangegaan met Laser Cards, onderdeel van LaSer-Lafayette Services Nederland B.V., de grootste leverancier van loyalty- en financieringsarrangementen, creditcards en bijbehorende programma’s in Nederland.

De bestaande Van der Valk betaalkaart wordt vervangen door het programma dat is gekoppeld aan de Visa Card. De bestaande kaarthouders worden hiervan van te voren op de hoogte gesteld

Reageer op dit artikel