nieuws

Jacques Spruit verlaat Homan

Horeca

Jacques Spruit verlaat, na bijna 40 jaar, Homan Elektrotechniek uit Mijdrecht. De wegen tussen Homan en Jacques Spruit zijn in goed overleg gescheiden.

“Homan, is als groeiend en toonaangevend bedrijf op het gebied van feestverlichting, tijdelijke stroomvoorziening voor kermissen en evenementen, aggregaatverhuur en elektrotechnische toebehoren, continu in beweging. Om die reden is de organisatiestructuur recent aangepast. Er is een slagvaardig management team gevormd, dat bestaat uit Peter Bader, Cheray Oudhoff, Patrick de Graaf, Terenze van Leeuwen en Peter Homan”, aldus de persvoorlichter.
Peter Homan is al vanaf 1992 werkzaam binnen het bedrijf en vanaf 2002 algemeen directeur. Sinds enkele maanden is hij persoonlijk verantwoordelijk voor de major accounts en houdt zich ook bezig met alle kermisactiviteiten.
Er volgt op termijn nog een datum waarop iedereen officieel afscheid van Jacques Spruit kan nemen.

Reageer op dit artikel