Kasteelhotel kiest design hotelkamers van jonge kunstenaars

het kader van de Dutch Design Week 2005, hebben een aantal vormgevers en kunstenaars ondermeer acht tijdelijke design hotelkamers ingericht in het Temporary Art Center in Eindhoven. Vanmiddag wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt welke van de kamers en/of producten geselecteerd worden voor permanent gebruik in Chateau De Raay in het Limburge Baarlo.

Chateau De Raay is een kasteelhotel waarin luxe, ambiance en kunst centraal staan. Met de artistieke inbreng van het International Art Center, met een kunstgalerie, keramiekwerkplaats en zeefdrukkerij, zijn 50 luxe hotelkamers met kunst ingericht. Naast grote namen in de kunstwereld wil het hotel graag jonge ontwerpers de kans bieden zich aan het publiek, in de markt, te presenteren.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.