nieuws

Librije productlijn succesvol geïntroduceerd

Horeca

De samenwerking tussen De Bijenkorf en het ondernemersechtpaar Jonnie en Thérèse Boer is een feit. Onder grote belangstelling van het winkelende publiek presenteerde zij zondagmiddag in de Amsterdamse Bijenkorfvestiging op feestelijk wijze het assortiment Librije-producten. Deze voedsellijn, genaamd ‘Puur eten en drinken’, bestaat uit regionale producten, wijnen en keukenspullen.

Jonnie en Thérèse deelden persoonlijk hapjes en drankjes uit aan de vele geïnteresseerde bezoekers. Ondertussen gaven zij de bezoekers extra informatie over de producten. Bovendien gaven zij aan hoe de producten het beste in eigen keuken gebruikt kunnen worden.

De productlijn De Librije bestaat onder meer uit olijfolie, balsamico’s, wijn, thee, bier, mosterd, vinaigrette en uit non-foodproducten zoals een messenset, sloof, boek en wijnopener. De productlijn wordt gedurende het jaar aangevuld met seizoensproducten die gelimiteerd verkrijgbaar zullen zijn. Het Librije assortiment is verkrijgbaar bij alle Bijenkorf filialen, met uitzondering van Breda, Den Bosch en Groningen.

Eerder op Zibb.nl/horeca: Jonnie Boer komt met eigen voedsellijn

Reageer op dit artikel