nieuws

Nieuw tv-programma voor Pierre Wind

Horeca

Vanavond start de nieuwe serie van tv-kok Pierre Wind. In het programma Grazend Nederland gaat de herriekok op zoek naar bijzondere kook- en eetgewoontes.

Volgens Wind is zijn nieuwe programma een luchtige documentaire. ‘Het gaat niet zo zeer om het koken zelf, maar het is wel degelijk een culinair programma. Het mooie is dat ik laat zien hoe verschillend mensen met eten bezig zijn’, aldus Wind in het Algemeen Dagblad.

Wind behandelt in elke aflevering een ander thema. Het eerste thema is zielig. ‘Dan is er een Chinees paar te zien dat een paling klaarmaakt. De vis wordt met een priem geslacht. Of het zielig is, moet de kijker zelf beslissen’, aldus Wind.

Grazend Nederland wordt uitgezonden op Nederland 3 en begint om 19.50 uur. Pierre Wind maakte eerder tv-programma’s met De eetfabriek, De kookbiecht en Kerst met Wind.

Reageer op dit artikel